Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Buliba rockosabb, de szexi...

Buliba rockosabb, de szexi szett? Ez jó lehet?

Figyelt kérdés

Szóval tematikus buli lesz, ezért mindenképp rocker csajos külsőt szeretnék. Bőrmini, fekete felsővel jó lehet? Ehhez hasonló szett lenne.

[link]

2017. szept. 18. 20:23
 1/5 anonim ***** válasza:
32%
Jól néz ki. A derekadon levő buggyot el tudod tüntetni? Fém nyaklánccal és karkötővel még rockosabb lenne. Attól függ milyen a hely bakanccsal és magasarkúval is el tudom képzelni.
2017. szept. 18. 20:53
 2/5 anonim ***** válasza:
73%

Vicces, hogy a rockeres külsőt akarod jelmezként viselni. Ez egy szubkultúra ami sokkal több a külsőségeknél.

Ebben az öltözetben semmi rockerség sincs, csak a szokásos divatot követő stílus

Ezek már inkább rockeres öltözetek és még szexik is. Legalábbis szerintem sokkal jobbak és legalább igaziak is. Nem csak jelmezek

[link]

[link]

[link]

2017. szept. 18. 21:40
 3/5 anonim ***** válasza:

abszolut semmi rockos nincs abban amit linkeltel kerdezo :(

inkabb amit az elozo kommentelo kuldott

mitol rocker a rocker ruhazat?

szakadt farmer, lehetoleg fekete, mindenkeppen szuk fazon

valamilyen lanc

valamilyen rockzenekaros, kicsit viseltebb polo, minimum vasalas nelkuli!

fesuletlen haj

kockas ing derekra kotve

bakancs

2017. szept. 19. 00:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Amit a második linkelt.
2017. szept. 19. 17:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a szoknya jó, vegyél hozzá bandás pólót, amit megköthetsz a hasadon, esetleg le is vághatod haspólónak, alá szép bralettel, ami nem baj, ha kivillan.
2017. szept. 19. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!