Mikor érdemes téli kabátot venni?
Figyelt kérdés
Láttam, hogy néhány boltban már kirakták őket. Lesznek még, megéri várni Glamour napok kedvezményig (október eleje) vagy addigra elfogynak ?2017. szept. 18. 08:28
1/4 anonim válasza:
tél végén, tavasszal.
nem fogynak el, a fast fashion lényege, hogy állandóan (kb. kéthetente) új kollekciókat dobnak ki a boltok, és az árakat nehéz megmondani előre, hétről-hétre változnak.
én a helyedben már nézegetném a kabátokat, és ha találnék ár/érték arányban jót, azt megvenném, esetleg ha olyan boltban találsz kabátot, amelyikben lesz kupon (H&M és társai), akkor én várnék a Glamour-napokig, és az első napján nyitásra mennék, és megvenném kedvezményesen azt a kabátot.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ! Pont a H&M honlapján találtam szép kabátokat, megnézem személyesen és máshol is, aztán meglátjuk ! :) Igen, én is bánom, hogy nem tavasszal vettem meg, akkor sok helyen akciós volt de nem gondoltam rá a tavalyi télim meg már niincs jó állapotban, nem húzna ki még egy telet.
2017. szept. 18. 09:03
3/4 anonim válasza:
Akkor amikor jót látsz jó áron.
Nem érdemes varni kupon napokig mert jellemzően elfogy addigra vagy nem lesz méret.
4/4 A kérdező kommentje:
Megvettem végül, nem tudom maradt volna-e még, nem volt olcsó, jó lett volna a kupon de nem kockáztattam.
2017. szept. 19. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!