Ti ebben az őszi hidegben mit vesztek fel reggel?
Van egy jó meleg pufi mellényem, általában azt egy hosszú ujjúval. Ha meleg lesz délután akkor meg csak belegyűröm a táskámba mert nem gyűrődik. A másik kötelező darab meg a bőrdzseki, alá egy rövidujjú. Ha meleged van meg a derekadra kötöd. Plusz általában jól szellőző tornacipő vagy topánka.
De amúgy nincs tökéletes megoldás. Ez az őszi idő sajnos ilyen, reggel megfagysz délben megsülsz. Vagy fagyoskodsz reggel, vagy délben már 6 kiló ruhát cipelsz a táskádban.
Kapucnis pulóver, kabát, poló, faerme, bőr converse cipő.
33/F
Szerintetek a bokacsizma gáz , ha holnaptól felveszem ?
Őszi bokacsizma
Pontosan, ez az az idő, mikor reggel szétfagysz, délután meg pólós idő van. Én meg inkább az vagyok, aki reggel fagyoskodik, minthogy délután cipeljem a kabátot, úgyhogy eddig csak egy kardigánt vittem. Mondjuk meg is lett az eredménye, mert benyeltem egy kis náthát, úgyhogy holnaptól már a farmerkabátomat viszem meg egy vékony sálat is. És szerintem nem gáz a bokacsizma, nyugodtan mehetsz benne holnap.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!