Vélemények a Wish-ről rendelésről? (netes "bolt")
Sziasztok! Kinéztem egy pólót Wishen, de kettő hirdetést is láttam róla: Az egyik 777 HUF 3,5 értékeléssel, 5E rendeléssel, a másik 1212 HUF 4,5 értékeléssel, 100-an vásárolták eddig. Persze még van több ilyen is nevetséges árért (394 HUF). Nektek mi a tapasztalatotok erről? Érdemes lenne a jobb 'minőségűt' választani? Azért belinkelem őket:
1. [link]
2. [link]
amikor meg 11 voltam a legjobb baratnommel rendeltettunk a szuleinkkel egy ilyen ,best-friends'-es (az egyiken sult krumpli es az a felirat hogy friends a masikon hamburger es a felirat az hogy best, megvan ugye?) polot onnnan (akkoriban ez valamennyire divatba indult) es 2,5 hónap utan ugy kaptuk meg hogy az szornyu.....a baratnome (milyen jo szerencseje volt) ugy erkezett mint a kepen de a hamburgeres az.....hogy is mondjam: a kenyer szine komolyan mondom narancs! elen narancs volt! a salata főtt spenót színű a hús meg inkabb fekete/iszonyúan sötét barna....ara nem volt draga 1500ft (jo oke +szallitas) a ketto egyutt de szegyen XD
most a vegen lattam hogy 2017es.... nembaj:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!