Adidas NMD-ről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2017. szept. 16. 08:00
1/7 anonim válasza:
Az R1-em 1éve megvan semmi gond nincs vele. Az R2 fél éve azzal sincs semmi gond. Nagyon kényelmes csak ajánlani tudom!🔥
2/7 A kérdező kommentje:
En most r2-t szereztem be es leszolta baratnom🙄
2017. szept. 16. 12:41
3/7 anonim válasza:
Akkor a barátnőd nincs nagyon otthon a mostani divatba...🤔 Én azt mondom hogy gratulálok,nagyon jó cipőt szereztél be. Megkérdezhetem milyen cw?🔥
4/7 A kérdező kommentje:
R2 black pk w 🤗
2017. szept. 16. 12:54
5/7 anonim válasza:
Nekem kettő db R1-es van (az egyik a Bape) és egy XR1 és egy R2. Az összes jól bírja a gyűrődést és kényelmesek. A Bape-n kívül az összes megéri az árát.
6/7 anonim válasza:
Szerintem is rendben van. Laza, kényelmes, könnyű, jól néz ki, és kétségtelenül nagy divat mostanság. Ami esetleg elsőre furcsa lehet a szemnek, az a relatíve széles és meredek talprész. Bár hát ennek a cipőnek pont ez az egyik védjegye :D
7/7 A kérdező kommentje:
5: adhatnal egyet😂
Koszi a valaszokat amugy
2017. szept. 16. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!