Ti mostanában éjjelre bulizni visztek kabátot? Milyet?
Figyelt kérdés
Ezer éve voltam bulizni, elvileg 10 fok lesz a minimum.
Fázós vagyok, nem néznek hülyének egy szövetkabátban? Vagy bőrkabátot vigyek? :D
2017. szept. 15. 08:59
1/5 anonim válasza:
Bármilyet. Ott úgyis leveszed, nem?
2/5 anonim válasza:
Nem néznek hülyének. Legalábbis én nem néznélek. Én is fázós vagyok meg amúgy sem nézem ki milyen kabátot vesz fel :D
De abba gondolj bele ha nappal van 10 fok akkor is felveszed a szövetkabátot. Akkor ez éjszaka miért lenne másképp? :D
5/5 anonim válasza:
Mindi0g. Szerintem is a bőrzseki a legjobb választás. Még nyári estéken is minimum farmer dzseki van rajtam amúgy. Aztán persze nézek egyet mikor elszalad előttem valami kiscsaj hát nélküli p.csaruhában... Még most is látok ilyeneket. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!