Melyik cipő legideálisabb ballagtatásra?
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
Csak azért kérdezem mert a tanárnő mondta hogy magassarkút vegyünk.
Már megtanultam 10 centisben is menni nem esnék el de szerintetek mégis milyet vegyek az első és amásodik nagyon nagyon vonz xD csak hát nem tom.... :)
Az előttem szólónak igaza van.:)
Amúgy nekem az első kettő tetszik borzasztóan, azokban tuti nagyon szép hosszú lábaid lennének:)
Szerintem gyönyörű az első három cipő, főleg a 2.,bár ballagtatáshoz kicsit sok a platform talp meg a 10 centis sarok is, úgysem rád figyelnek majd.
A lapos is aranyos, de az első háromba szerelmes lettem:) A szandál is nagyon csinos.
Szerintem: 3. vagy 5.
Simán lehet menni a fekete kis balerinába és a ballagás végére te fogsz a legjobban járni, mert nem fog a lábad fájni.
Hol ballagtatsz? ÁLtalánosban, vagy gimiben?
Ha általánosban, akkor tegyél le a platformról egy darabig, teljesen felesleges 13-14 évesen ilyen cipőket felvenni. Tavaly az öcsém ballagásán a nyolcadikos lányokon voltak olyan cipők, hogy csak néztem.
Ha választani kéne, akkor a harmadikat, vagy az utolsót ajánlanám. Itt leginkább csak állnotok és néznetek kell, semmi nagy feladatotok nincsen. Olyat vegyél, ami kényelmes, ne olyat, ami húde csilivili.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!