HalkHogen kérdése:
Jó minőségű őszi dzseki?
Figyelt kérdés
Az eredeti elképzelés Wellensteyn volt, mert jókat hallani róla - és nagyon sokféle kabátjuk van. Viszont hatvanezernél kezdődik egy dzseki.
Ahogy olvastam, mostanában divatos pl. a New Yorker. Vannak tetszetős kabátjaik, de már olyan 10-12 ezerért kapni, szóval félek, hogy csak divatos, s nem tartós darabok. Nem is tudom. Milyen megbízható márkákról tudtok? Az ár mehet hetvenezerig is, de ha feléért vagy harmadáért van jó befektetés évekre, akkor nekem az is megfelel.
2017. szept. 9. 10:49
1/1 anonim válasza:
70-ig boven kapsz egy jo The North Face vagy Columbia dzsekit, amit nyugodtan elhasznalhatsz evekig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!