Diaaaaa0218 kérdése:
Milyen táskát vigyek 9. be?
Figyelt kérdés
Még csak nyolcadikos vagyok, de már izgatottan várom a gimnáziumot:) Oldaltáskát nem szeretnék, mert szerintem elég kényelmetlen. Vagyis hátitáskát szeretnék. Milyet javasoltok? (Lány vagyok)2017. szept. 2. 13:10
1/4 anonim válasza:
Nekem Vans van, nagyon megéri, erős, pedig pakolok bele rendesen. 16/L
2/4 anonim válasza:
Attól is függ, milyen a stílusod. Én anno gimnáziumban sokat jártam ruhában, így a sportos hátizsákok (Vans, Converse, stb.) nem igazán jöhettek szóba, de az oldaltáskákat én se szívleltem. Végül rendeltem magamnak asos.com-ról egy vászon/bőr hátizsákot, nagyon egyszerű, csatos kis tatyó volt, de elég nagy és nagyon strapabíró, végig azt hordtam. Most egyetemre pedig vettem egy Kanken tasit, azt is merem ajánlani (a nagyobb méretet, ha sok könyved van).
Ha viszont nem bánod ha sportos egy táska, akkor a Vans táskák tényleg elég jók és bírják a terhelést szerintem is.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Már van is ötletem!:D
2017. szept. 3. 09:58
4/4 anonim válasza:
Esetleg Fjallraven. Elég minőségi és strapabíró táskákat csinálnak és van több méretben, színben. Ezen felül jól is néznek ki (szerintem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!