Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Aranyosból hogy lehetnék menő?

Aranyosból hogy lehetnék menő?

Figyelt kérdés
Megőrülök, hogy mindig mindenkitől azt hallom, mennyire aranyos vagyok. Sokan mondják, hogy kifejezetten csinos ÉS aranyos vagyok. Valahogy nem tudok ettől a jelzőtől szabadulni. Nem tudom, mi lehet az oka. Talán, hogy nagyon mosolygós vagyok (amit nem szeretek), vagy csak simán ahogy öltözöm. Bár múltkor is megpróbáltam kicsit "vadulni", ami az öltözködést illeti, és akkor is megkaptam a páromtól (és a barátaitól), hogy milyen kis cuki vagyok.
2017. aug. 31. 23:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Általában az alacsony lányok azonnal megkapják ezt a jelzőt mindentől függetlenül.

A másik a személyiséged lehet. Engem is le szoktak aranyosozni de nekem ezzel nincs semmi bajom.

Szabadulni öltözködéssel nem tudsz ettől, pláne az ismerőseid nem csapod be vele ha hirtelen nagyot váltasz is.

2017. szept. 1. 10:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Miért baj, ha aranyos vagy?

Rám is mindig ezt mondják, de szerintem ez dicséret!

2018. nov. 26. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!