XS ruhamérettel mégse vagyok vékony?
Figyelt kérdés
New Yorker-ben, C&A-ban, H&M-ben XS-S méretű felsőket szoktam venni. Ruhából is van 34-esem, mégse vagyok vékony valahogy.
Kb ilyen alakom van, mint neki:
2017. aug. 28. 17:54
1/8 anonim válasza:
Ez vékony. Ide jöttél növelni az önbizalmadat?
3/8 anonim válasza:
És mi a probléma? Mert azon kívül, amit az #1-es mondott, én sem látok mást.
4/8 anonim válasza:
Ez a sovány... a tiéd a nőies, amire buknak a palik.
6/8 anonim válasza:
Vékony vagy, nem kell dícséretet vadászni.
Kérdésre válaszolva, ha alacsony vagy lehetséges, nekem átlagos testalkatom van, kicsit széles a csípőm de mivel 178 centi vagyok aránylag mindenem nagyobb mint egy ugyanilyen alkatú 160-as lányé ezért gatyából 42-est hordok (pólóból meg M-est érti a fene)
7/8 Metionin válasza:
A ruhák számozására nem érdemes adni. A különböző üzletekben eltérőek a méretek, hiába van beleírva hogy XS, van ahol az akkora, mit a sima S. Én olyan alkat vagyok, mint amit másodszorra linkeltél és a H&M XS általában jó, de a C&A-ból nem is tudnék ruhát venni mert ott a legkisebb méret is óriási rám, bár ezt a legtöbb üzletnél tapasztalom. Mindenesetre csak a ruhák mérete nem adja ki a te méreteidet mert ha a vállad-csípőd szélesebb, akkor lehet hogy már a nagyobb szám kell, a magasabb embereknek a hossz miatt kellhet az eggyel nagyobb, stb.
8/8 anonim válasza:
A második kép anorexiás, sovány, gebe.
Mint én, sajna, csak én kínszenvedve hízok... :D
A te alkatod teljesen okés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!