Lányok! Nektek hogyan áll meg a fejeteken a napszemüveg?
Figyelt kérdés
Nekem állandóan lecsúszik a fejemről, akárhogyan is teszem fel. Másnak egész nap a fején van és le se esik. Ez mitől van? Jobb, nem gagyi napszemüvegek jobban megállnak?2017. aug. 28. 11:57
1/8 anonim válasza:
Jó minőségű hajam van és szép fejalakom.
2/8 anonim válasza:
Hát nekem vacak hajam van és hülye fejformám, mégsem esik le. Volt már egy tucat napszemüvegem, egyik se volt drága, egyik se esett le. Volt, amelyiket meg kellett fognom felfelé nézéskor, de a legtöbb még azt is bírta.
3/8 anonim válasza:
2-es vagyok, mondjuk az igaz, hogy talán az átlagnál egy kicsit nagyobb a fejem.
4/8 anonim válasza:
Olyat vegyél ami jó a fejedre. Akkor esik le ha nem jó a méret.
6/8 anonim válasza:
Jó méretet és fazont kell választani, ennyi a titok. Semmi köze a hajhoz és fejformához.
7/8 anonim válasza:
4-es
Fantasztikus. Szóval egyenesen már ahhoz kell kalibrálni, hogy megálljon a fejtetőn. Az hogy a szemnél passzoljon, lassan már nem is érdekes.
Mondjuk nem is csodálkozom, egyes lányok ezt már tökélyre fejlesztették, gyakorlatilag hajtartóként használják, vagy mi a tököm a nevem annak a félkör alakú izének, ami elvileg erre szolgálna.
Mi a francért nem lehet levenni, ahol nem kell? Ha meg alig kell, minek vinni?
8/8 anonim válasza:
7: ez így van. Hajráfként használják. De mondjuk már annyi ilyet szerencsére nem látok, akinek a fején lenne. 4-5 éve volt divat. A fejen amúgy is olyan idétlenül mutat, olyan nagyon sablonos, meg igénytelen, azért van az ingen mellzseb, hogy oda kell akasztani a tollat, szemüveget, stb. Vagy zseb oldalra, vagy gomb közé. Ez kb. olyan, mint ha a rongyzsebkendőt nem vissza a zsebbe raknám elegánsan, hanem betűrném a fülem mögé, ott közelebb van az orromhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!