Mitől szép egy nő? Mit kell ahozz tenni hogy szép legyen egy csaj?
Figyelt kérdés
2010. máj. 25. 18:56
1/8 anonim válasza:
A gének, a gének... :D
De amúgy szerintem legyen természetes.
2/8 anonim válasza:
Az ápoltság nagyon fontos szerintem.Meg persze amit előttem írtam a gének.
5/8 A kérdező kommentje:
És ha ápolt vagyok és a géneim se csúnyák akkor miért érzem magam csúnyának?
2010. máj. 25. 19:11
6/8 anonim válasza:
Ápoltság , igényesség nagyon fontos. Egy nagyon jól eltalált frizura, és láthatatlan smink még egy csúnya nőből is átlagosat képes csinálni.
7/8 anonim válasza:
Tényleg az ápoltság és az igényesség rettentő fontos. Ugyanis lehetsz akármilyen szép, ha nem figyelsz oda az ápoltságodra. A gének is számítanak, meg akár a smink, az előnyös hajviselet, öltözködés. Jó, persze nem lehet csúnya nőből sminkkel szépet csinálni, de ha átlagos vagy, és jól megcsinálod magad, mindig csinos vagy, szépen vagy kisminkelve, jó és igényes a hajad, akkor máris sokkal szebb leszel :)
8/8 anonim válasza:
Attól lesz szép kívülről, ha belülről is az. Olyan ruhát vegyen fel ami a szép testrészeit kihangsúlyozza. Lehetőleg ne legyen festve a haja, mert a haj fénye és szépsége úgy már nem az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!