Teltebb nőknek miért nem gyártanak ruhát?
A legtöbb divatbolt leginkább a kismellű, vékony nőknek kedvez, a plus size divat pedig 44-46-os mérettől kezdődik.
Az én alakom màr nem vèkony, de mèg nem is molett, inkàbb a "curvy", teltkarcsú kategória (nagy mell, keskeny derék, széles csípő).
A pólókkal többnyire nincs gond, S-XS-be beleférek, bő pulcsik szintén XS.
Inget vagy blúzt viszont nem tudok hordani. Ami jó mellben az derékban már zsàk, ami derékban jó, azt nem tudom fent begombolni. A gombok közt meg gyönyörűen belàtni.
Melltartót vásàrolni egész napos program, sehol nincsen 75D-E maximum drága fehérnemű boltokban (15 ezret nekem nem ér egy darab).
A hétköznapi csinos darabokat csak C-ig szàmozzàk, ha mègis van valami a méretemben, az nagyis.
A szexi fehérneműkről màr lemondtam, falatka csipkemelltartókba, hàtul kapcsos, kosaras babydollokba esélyem nincs beleférni.
Ha valahol a konfekcióméretem kérdezik, egyszerűen gőzöm sincs, 34 és 38 között mindenféle szàmozásban vannak ruháim.
Imàdnàm, ha karcsú, pici mellű lennék, egész biztosan csak merevítő nélküli csipkecsodàkat hordanék.
170cm, 94-67-97 vagyok. (A hàtam körmérete viszont csak 74, ezért talàlok nehezen melltartót)
Hasonló alkatú lànyok, ti honnan/hogyan öltözködtök?
Melltartót én turiban veszek, olcsóbb és sokkal többféle van. 75D/E F&F(Tesco)-ben szerintem előfordul (a nagyobb üzleteikben), M&S-ben biztosan, illetve online a Bonprixnél elég olcsó.
Külföldön létezik "curvy" alkatra ruha, persze nem sok helyen, inkább online. Blúzból sztreccseset szoktam venni, ami nem gombos, hanem bebújós vagy sokkapcsos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!