Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem akarják kicserélni a...

Nem akarják kicserélni a Converse cipőmet mit csináljak?

Figyelt kérdés

A szitu a következő.Februárban vettem egy Converse tornacipőt.Fél év garancia van rá.(augusztusig)Nemrég levált a talpa,visszavittem megragasztották.Akkor jó volt,2 hét múlva ugyanúgy levált,és 5 centis részen fel is szakadt az oldala.Ismét visszavittem,felküldték Pestre bevizsgáltatni,most az üzletbe vissza mentem és mondta az úr,hogy a fogyasztóvédelemhez küldték a cipőt,mer ELHASZNÁLÓDOTT és 99% hogy nem fogják visszatéríteni az árát,és nem cserélik be.Még van rá ugye pár hónap garancia,és a cipő 25.000 FT volt.Mit tehetnék ez esetben?

Nem akarják megtérteni vagy kicserélni.

2010. máj. 25. 17:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát hogyha leválik a talpa akkor nagyon gááz avgy mert tuti nem eredeti nekem 4 van 1 éve vettem és még mindig semmi baja..:)
2010. máj. 25. 17:45
 2/7 anonim ***** válasza:

Sajnos ezzel nem tudsz mit csinálni, gondolom Office Shoes, ott ilyen kukacosak.

Nekem visszacserélték, bár elég egyértelmű volt, de volt olyan barátom, akinek azt mondták "rosszul járt benne".

Ez van.

2010. máj. 25. 17:46
 3/7 A kérdező kommentje:
Sport boltba vettem,ahol külön emeleten van a Converse rész.Sajnálom érte a 25.000 FT-ot.Meg hogy van még rá garancia.
2010. máj. 25. 18:50
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Járj a nyakukra, mást nem tudsz tenni.

Na ennyit a nagy Converse-ről....

2010. máj. 25. 18:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Hisztizz egy sort, írj be a panaszkönyvbe, az ilyenekkel engedékenyek, csak hogy ne csináljon nekik rossz reklámot.
2010. máj. 26. 09:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Olyan nincs,hogy elhasználódott pár hónap alatt! Hívj fel converse magyar márkaképviseletet!

[link]

Keresd őket! Szerintem telefonálj,mondd el mi történt,hol vetted,stb....

2010. máj. 26. 15:34
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
A 25.000 ezer Forintot sajnálod rá én 56 ért vettem és otthagytam angliába és én se sajnálom
2010. máj. 26. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!