Van egy fekete mini ruhám, milyen alkalomra hordhatom?
Figyelt kérdés
Comb alá ér, ülni még tudok benne anélkül, hogy villantanék, de táncolni már nem biztos. Az a baj, hogy a csípőmnél és a vállamnál egy-egy kis háromszögben necc réteg van benne, tehát lyukacsos és átlátszik ott a bőröm, ezért a színházat elvetném emiatt. Közepesen mélyen dekoltált, de kicsi a mellem, így összességében kulturált hatást kelt. Csak a necc réteg zavar. Sose volt még mini ruhám, nehéz az én méretemben csinos, elegáns ruhákat találni (túl pici, gebe és lapos vagyok az európai XS-hez), de ez jó volt rám, és megvettem pár éve. Viszont elkezdtem picit hízni, és jó lenne hordani, amíg beleférek. :D2017. aug. 25. 08:18
11/20 A kérdező kommentje:
Ez lesz az esküvőre szánt ruha. Az alján a necc réteg már fel van varrva, hogy ne lógjon ki a szoknya alól. A tartása ugyanaz maradt.
2017. aug. 25. 13:27
12/20 anonim válasza:
Ohh ez a pöttyös nagyon jól néz ki mindenképp ebbe menj :))
14/20 A kérdező kommentje:
Köszi! Igen, ez pörgős-forgós, vidám, esküvőre való. Akkor, ha úgy gondoljátok, hogy nem vészes, nem túl rövid, nem túl necces, a feketét felavatom a színház idényben. :) Köszönöm a segítséget, mindenkinek ment a zöld kéz! :)
2017. aug. 25. 17:02
15/20 anonim válasza:
Én se színházba, se esküvőre, se temetésre nem venném fel ezt a ruhát, de nem a necc meg a dekoltázs miatt, az elég kultúrált, hanem mert ezekhez az alkalmakhoz szerintem túl rövid. Ne érts félre kérdező, csinos a ruha és jól is áll rajtad, csak én inkább lazább helyekre venném fel (randi, szórakozóhelyek, stb...).
16/20 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor marad a dilemma. :D
2017. aug. 25. 17:36
17/20 anonim válasza:
15-ös vagyok
Én csak a saját véleményemet mondtam el, nem lebeszélni akarlak, plusz mindenki más az ellenkezőjét mondta. Csak hallgass a szívedre! ;)
18/20 anonim válasza:
Szinhazba siman felveheted. Mi pl diakberletes eloadasokra jartunk, oda sokan sulibol estek be siman farmerban meg hatizsakkal. (A kecskemeti nagyszinhazba). De amugysincs a legtobb ember nagyon kioltozve, max egy csinos bluzt felkapnak. 1-2 akad, aki azt hiszi, hogy operabalba jott es nagyestelyiben billeg, senki nem fer el tole, de az inkabb vicces, mint csinos. :)
19/20 A kérdező kommentje:
Igen, én is a fekete nadrág, csinos blúz típus vagyok, ha színházba megyek. Operába szoktam csak elegáns ruhát felvenni, (klasszikus szabás, comb középig érő, testre simuló fazon), oda túlságosan mininek találom ezt.
2017. aug. 25. 20:42
20/20 anonim válasza:
"Eskuvore nem illik feketet felvenni. A menyasszony helyeben at is oltoztetnelek, ha ebben jonnel oda.
Egyebkent barhiva felveheted. En ebben meg temetesre is elmennek siman."
Biztos nem mennék olyan ember esküvőjére, aki ekkora hárpia:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!