Mi a véleményetek a stílusomról?
Figyelt kérdés
Úgy nézek ki, mint Kodak Black, csak fehér vagyok. Mi lenne az első gondolatotok, ha szembe jönnék az utcán?
2017. aug. 24. 23:10
1/9 anonim válasza:
Őszintén, nekem nem jön be ez a 'gengszter' stílus, de ez emberfüggő, hogy kin hogyan áll.
2/9 anonim válasza:
Nagyon sok minden csakoké a feketéknek áll jól... ez is
4/9 anonim válasza:
"Szerencsétlen proli csávó... biztos nehéz lehet megélnie utcaseprőként."
5/9 anonim válasza:
lefényképeznélek és megmutatnám, hogy fehér vagy. amúgy nem jön be a stílus. Sőt szerintem nem is nézel ki így. vagy ha igen akkor sajnállak.
6/9 anonim válasza:
16 alatt még oké, fölötte nem tudom komolyan venni az ilyen embereket.
7/9 anonim válasza:
Van ami csak a feketéknek áll jól, és az is csak filmekben és videóklippekben.
8/9 anonim válasza:
Ehhez azért kell egyfajta személyiség és stílus. Ritka, de van az a személy akinél azt mondom, hogy laza a dolog:D
9/9 anonim válasza:
Nekem nagyon nem tetszik. Az első benyomásom az róla, hogy gengsztermajmoló és hogy az illemet nem ismeri, ha ilyen szerkókban kimegy utcára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!