Mit csináljak ha a szoknyába beleakad a cipősarok?
Figyelt kérdés
Lakodalomba megyünk, vettem egy szép maxi szoknyát és egy tűsarkú hozzáillő cipőt.Felvettem itthon együtt, és a cipő sarka minden lépésnél a szoknya aljába beleakad, majdnem kiszakítja, és majdnem elesek benne.
Ezeket is alig találtam, visszavinni már nincs se időm, se a blokk nincs meg.
2017. aug. 24. 18:19
1/7 anonim válasza:
Hajtasd fel a szoknya alját varrónővel!!??
2/7 A kérdező kommentje:
Nem a legaljába akad bele, hanem lépéskor, lépcsőn járáskor feljebb. Direkt hosszút vettem, az állása miatt nem igazán néz ki jól ha levágatok belőle 15 centit.
Mindegy, ha ötlete nem lesz senkinek, vagy másik cipő kell, vagy másik szoknya.De hátha járt így valaki, és kitalált valamit.Sokszor nagyon ötletesek az emberek.
2017. aug. 24. 18:44
3/7 anonim válasza:
Javítsd az egyensúly reflexeidet, vagy gyakorold az elegáns esést :D
4/7 anonim válasza:
bármikor megemelheted a szoknyád, kivéve sima sétáláskor, akkor kicsit fura. én mindig ezt csinálim, ha bárhogy útban van.
5/7 anonim válasza:
Az elejet valahogy kibirod, a lagziban mezitlabazol.
6/7 anonim válasza:
Pontosan, meg kell emelni lépcsőn ha beleakad. Én is jártam már így, és ez a tuti recept:) Viszont ha sima járásnál is beleakad akkor túl hosszú.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket, akkor más is járt már így.A privát üzeneteken jót nevettem,férfiak egyedi ötletein.
2017. aug. 27. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!