Fiúk/férfiak, egy lányon hány éves korig oké, ha shortot vesz fel harisnyával?
Jó alakom van hosszú lábakkal,így nagyon szeretek shortot hordani,ősszel és télen mutatósabb harisnyát is veszek alá. Szerintetek ez hány éves korig fér bele? Nem tartjátok tinilányosnak? Ha így jelenek meg egy randin,mit gondolnátok?
23l
Most te tényleg vadidegen kitudjakik véleménye alapján fogod eldönteni, hogy mit fogsz felvenni és mit nem?
Látszik, hogy agyilag nagyon gyerek vagy még.
Nekem alapvetően tetszik ez a szerelés egy csinos csajon, nőn. Nem kötném feltétlenül korhoz, mert láttam már 39 és 42 éves nőket is, akik szintén nagyon jól néztek ki ebben a szerelésben. Konkrétan két ismerős hölgyről van szó, akiknek ismerem a korát. Ők mindketten nagyon fiatalosak, mind öltözködésben, mind felfogásban, mind stílusban. Nekik nagyon jól áll ez is, persze tudni kell viselni. Aki 25 évesen öregasszonynak érzi magát az jobb ha nem veszi fel.
De aki fiatalos, és jól érzi magát benne, annak bátran ajánlom bármeddig, amíg az alakja megengedi. :)
Szerintem inkább alak, mint kor függő, nekem az egyik kedvenc szettem lányokon főleg egy "forró nadrág" szerű sort.
A leg ütősebb kombináció számomra a farmer/világos színű "forró nadrág" fekete harisnya kombináció.
Ha van kedved mutasd meg képen milyen kombóra gondoltál és elmondom a véleményem a konkrét szettről.
Ez alak függő!!!!
HA kizombázni mész, akkor meg alap. :)
Bocs, hogy lányként kotyogok bele, de sztem ez tipikusan az az öltözet, amit fel lehet vinni nagyon tinisen és ízléses felnőttes verzióban is. És persze aközött is rengeteg átmenet van, ami ugye kinek tinis, kinek nem, ez már ízlés kérdése.
Pl. ha rámész erre az oldalra, és megnézed az első képet (remélem, az jön be neked is, mint nekem, mert linkelni nem nagyon tudtam csak a képet magát vmiért):
hát sztem kevés ember van, aki arra a képre azt mondja, hogy tinis öltözködés. Persze az megint más kérdés, hogy pl. halálfejes harisnya szaggatott farmerrel meg feliratos crop toppal meg nyilván tinis lesz sokak számára. A lényeg az, hogy nem mindegy, milyen színekben, mivel, hogyan van kombinálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!