Kicsit emo-s vagyok de sportos is4 és a nyáron nem tom miket vegyek fel?! Szoknya meg balett cipő kizárt! Nem azt akarom h mondjátok meg h mit vegyek fel csap példákat mondjatok hogy ehez meg ehez? Egy ilyen felső illik! Meg ismi
Figyelt kérdés
2010. máj. 24. 15:55
1/5 anonim válasza:
saru - ehhez megy a sort is meg a szoknya is
flip flop papucs - szintén
vászon tornacipő (pl Converse) - ez főleg sportosabb cuccokhoz illik
sima sporticipő - egyértelműen a sportos ruhákhoz illik
a felső meg a cipő színétől függ.
2/5 anonim válasza:
Mondjuk vmi fekete cucc, és egy lila selyemsál. Mondjuk nem tudom, milyen idős vagy. Lehet, hogy túl visszafogott neked :))
3/5 anonim válasza:
fekete cuccba úgy megdöglene nyáron hogy ihajj
tavaly nyráon a takkoba láttam kék, köckás rövid gatyát. szerintem ilyesmiket hordhatsz. megilyen térd nardágok is vannak amik "emosak"
de sztem ne feketébe, se ne sálba járj ha csak nem akarsz megsűlni és bűzleni az utcán
4/5 anonim válasza:
szerintem simán mehet farmer rövidgatya valami egyszerű fehér trikóval, papuccsal. Ez szerintem elég sportos. Ha pedig mindenképp emo akarsz lenni, akkor csinálj hozzá emós hajat, és csöö. :D Nem hinném, hogy a tornacipő nyáron jó választás.
5/5 anonim válasza:
csőfarmer helyett vékony leggings
flip-flop, vagy converse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!