Van olyan csaj aki harisnyát vesz fel zokni helyett?
Figyelt kérdés
Kicsit furának tartom, hogy a barátnőm egyáltalán nem is használ zoknit, mindig harisnyát vesz fel, vagy térdig/bokáig érő harisnyát. Más is van ezzel így? 20/f2017. aug. 13. 10:23
11/18 anonim válasza:
Télen hordanak inkább harisnyát pasik, ilyenkor zoknit, igaz nem sok cipőhöz jó vékony harisnya, én is csak slipon cipőbe veszek, mert anélkül ragad a lábam.
12/18 krisztamnk válasza:
De miért baj, ha a barátnőd harisnyát hord ? Te inkább a zoknikra gerjedsz ?!
Hány pasi cserélne veled, akik mindent megadnának egy harisnyás lányért :-))
13/18 anonim válasza:
Inkább örülnél neki! Sokkal nőiesebb egy harisnya, mint egy pamutzokni. Nekem kiábrándító, amikor egy csinos nő például körömcipőhöz zoknit húz. Sportcipőhöz még elmegy, de ahhoz is szexibb egy bokafix.
14/18 anonim válasza:
Most érdekes senki nem pampog a műszál miatt.
Mert hogy a pamut természetes és egészségesebb a műszálnál.
Fura nem?
15/18 anonim válasza:
Ha nem hord zoknit akkor nyáron a 40 fokos melegben hogy hord zárt cipőt? Akkor is harisnyában? Vagy akkor mezítláb.
17/18 anonim válasza:
Én inkább combzoknikat hordok télen. Nekem a harisnyát nem szereti a bőröm
18/18 anonim válasza:
Combzoknit én is szeretem nagyon, jól melegít a hidegben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!