Egy ismerősöm bőrcipőhöz fehér zoknit vesz fel. Szerintetek szóljak neki, hogy nagyon ciki?
Kik nézik le és hol? Michael Jackson is vett fel fehér zoknit, senki nem nézte le ezért, max aki utálta. Akit szeretünk, olyannak fogadunk el amilyen.
Egyébként hány évesek vagytok, és milyen a viszonyotok? Ha fiatalok és fiúk, nyugodtan szólj be neki viccesen a zoknija miatt. Ha 60 éves akkor hagyd a francba.
Jaj, nagyon frappáns visszavágás.
Nem tetszene az öltöny-tangapapucs párosítást, de soha nem értettem meg az ilyen felszínes embereket, akiknek ez problémát okoz.
Írom ezt úgy, hogy én nagyon odafigyelek az öltözködésemre, és nem vagyok hajlandó bizonyos szintű minőség alá menni, de ezt nem várom el mástól, nem ez alapján ítélkezem.
Az újgazdag proliknál figyeltem meg ezt a fajta finnyáskodást, amit te képviselsz, kompenzálás egy enyhébb fajtája.
A modoros fogalmazásmódod, helyesírásod (hiánya) is erre utal.
További jó erőlködést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!