Valaki el tudja érni a Fashiondays.hu-t?
Figyelt kérdés
Két hete rendeltem egy cipőt de nagy lett,ezért vissza küldtem.El is vitte a futár egy hete, már rég írniuk kellet volna,hogy megérkezett de semmi.Irtam nekik de nem jött válasz több napja.hivtam őket többször 30-40 perceket várakoztam de persze nem vették fel.Egy automata hang azt mondja,hogy karbantartás van ezért több a várakozás.Nem tudom remelem nem szűnik meg a cég és nyúlják le a pénzem.2017. aug. 12. 02:08
1/1 anonim válasza:
En mar sokstor rendeltem onnan es mindig jok volt de legutobb ket hetig nem jelentkeztek mar hivtam es irtam nekik aztan vegul kikuldtek szval erdemes meg varnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!