Hol lehet viszonylag jó áron jó magassarkút venni?
Figyelt kérdés
Fekete tűsarkú szandált szeretnék. Nem törpesarkút, hanem rendes tűsarkút. De fontos, hogy kényelmes legyen, már amennyire egy tűsarkú az lehet, és nem túl drága, mert nem tudok sokat költeni rá. Deichmann-ban néztem, de nem láttam jót. Talán tavaly volt ott egy pont olyan, amit kerestem, de most nincs... Sima, egyszerű, fekete vékonypántos szandál. Merre keressem?2010. máj. 24. 11:28
1/3 anonim válasza:
Kinai boltokban sokszor meglepően szép, olcsó cipőket lehet látni. Nézd meg ott is. A Deichmannos Graceland sem jobb minőségű. (Szerintem)
2/3 anonim válasza:
En a kinai boltokban olyan szep cipoket szoktam latni! Szep, mahas, vekony sarkokkal! Raadasul sokszor ugyanazt meg lehet talalni a Humanic-ban csak 5-10 ezerrel dragabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!