Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Nektek mennyi ruhátok...

Lányok! Nektek mennyi ruhátok van soknak vagy kevésnek tartjátok? 16 éves lány

Figyelt kérdés
2017. aug. 7. 17:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok van, de felét nem hordom, így kevésnek érzem

Megpróbálok a feleslegeseken túladni, kevesebbet és tudatosabban vásárolni ruhákat és lejönni a fast fashionről

2017. aug. 7. 19:59
 2/11 anonim ***** válasza:
1. vagyok: 18L
2017. aug. 7. 19:59
 3/11 anonim ***** válasza:
55%
Nincs tul sok. Viszont ami van, az mind idei, vagy legregebb 1,5 eves darabok. Igy leginkabb divatos cuccaim vannak de eleg letisztult, egyszeuek, ami valahol jo, hisz akarmit tudok akarmivel hordani, nem kell sokat agyalni reggel. Csak mar kezdem unni oket. A legizgibb ruham is egy csikos ejtett vallu darab. Viszont inkabb veszek ket honapba egyszer egy draga, finom anyagu, kulonleges szabasu basic ruhat, minthogy kinaiba vasaroljak havonta 5 arckepes, varos foliratos, csillagos szivecskes szuytkot.
2017. aug. 7. 20:22
 4/11 anonim ***** válasza:
Jaa bocsi 21 L
2017. aug. 7. 20:22
 5/11 anonim válasza:
nem vokkk 16 bocs.am ok cső
2017. aug. 8. 17:44
 6/11 anonim ***** válasza:
sok van, amiket nem én választok,hanem kapom őket, azok valahogy mindig elmaradnak. de nem tartom kevésnek, mosógép van, éppen kidobnám őket inkább.
2017. aug. 11. 13:32
 7/11 anonim ***** válasza:
Felső, kabátból sok van szerintem, gatyákból meg átlagos. 16l
2017. aug. 22. 18:11
 8/11 anonim ***** válasza:
Nincs sok,de ami van annak a nagy reszet hordom.
2017. aug. 22. 18:26
 9/11 anonim ***** válasza:
15/l
2017. aug. 22. 18:26
 10/11 anonim ***** válasza:

átlagosnak mondanám a ruhatáram méretét, bár bizonyos dolgokból sok van (öv, sál, pulóver). manapság egyre ritkábban veszek új ruhákat, ehelyett próbálom teljes mértékben kihasználni a ruháimat és figyelek az állapotukra is. a divatot nem követem, ellenben próbálok olyan darabokat választani, amik könnyen összeilleszthetők.

24/l

2017. aug. 22. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!