Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » H&M milyen méretet rendeljek?

H&M milyen méretet rendeljek?

Figyelt kérdés
Sziasztok online rendelek rendeltem már onnan de nem fehérneműt.. szóval bikini alsót szerettem volna rendelni de ott a legkisebb a 32-es utan a 34 es mivel a 32-es elfogyott .. a bikini felsőből a 70A-t rendeltem kicsit vekony testalkatom van .. kérlek titeket segítsetek alsoból a 34-es nagy vagy vagy jo lesz? Bugyikból általában S-est hordok de az M-es sem rossz . 16/L

2017. aug. 5. 15:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Jo lesz, nyugi
2017. aug. 5. 15:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Én meg a H&M-ben online nem rendeltem de más hasonló oldalról igen. Nekem akkor vissza kellet küldeném vagy egy közeli boltba bevinnem. Nézd át lehet van vissza küldési lehetőség. De mint a az előttem szóló is írta, hogy jó lesz szerintem is.! Esetleg nincs, olyan, nadrágod ami számos.!? Általában a farmerek olyanok. Nekem 1-gyel kisebb kellet a farmernél. Persze ha jól van számozva.

Nehogy úgy járj, ahogy én..! Ha már itt vagyok, elmesélem. Vettem egy farmert 41-es volt. Minden nadrágom 32-es.Nem tudom az a nadrág hogy lett 41-es de jó volt rám. Mikor ugyanígy rendeltem akkor, azt a farmert néztem és hát abban a hitben voltam, hogy jól van számozva hát sajnos nem.! Szerintem jó lesz de azért írd meg, hogy ha megérkezett és jó. 😃☺😘

2017. aug. 5. 16:04
 3/3 Sunshinedoll ***** válasza:
Nekem H&M-ben a nadrágméretnél eggyel kisebb bugyiméret kell, szóval ha van valamilyen ruhád, nadrágod onnan, ahhoz tudsz viszonyítani.
2017. aug. 5. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!