Hol tudok eredeti Supreme pólót venni M. o-on? És szerintetek ez kamu? (többi lent)
Supreme cuccokat Mo-n venni csak viszonteladóktól lehet. Az az oldal meg biztos kamu, és igen a hamisítványok nagy részéről könnyű megmondani hogy fake.
Olcsón sehol nem fogsz találni supreme cuccokat!
Most Amerikában volt egy ilyen botrány, hogy asszem Costco-ban lehetett kapni Supreme pólókat, mert nem tudták eladni és 1-2 dollárért adták el. Keress ilyeneket, vagy rendelj hivatalos oldalról.
Az ilyen instas shopok mind kamuk.
A Sznobshop nyilván nem eredeti cuccokat árul annyi pénzért. Az a hülye aki ezt gondolja. De viszont a felhasználói visszajelzésekből ítélve megbízhatóak, illetve jó minőségű, nyilván utángyártott(nem szeretem a hamisítvány kifejezést de kinek hogy) amit eladnak.
Én úgy vagyok vele, hogy teszem azt egy Jordan cipőt megveszek inkább egy eredetit, mert itthon is rengeteg helyen lehet kár kapni, még néhány Supreme is termékre is bukkanhatunk, ami eredeti, de hogy Bape termékeket nem találsz itthon, arra mérget vehetsz. Abból inkább megveszek egy pofásabb utángyártott modellt, mint hogy Japánból rendeljek egy pulcsit 60 ezer forintért, vagy eBayen átverjenek. Lehet csak én látom így ki tudja. Minden esetre Supreme cuccot még lehet találni különböző webshopokon is itthon, árából többnyire megítélhető hogy eredeti vagy utángyártott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!