Csajok leggings, bőrkabát és tűsarkú ősszel divatos lesz?
Figyelt kérdés
2017. aug. 4. 11:11
1/11 anonim válasza:
Fújj. Értsétek már meg hogy a leggings nem nadrágpótló. Hozzá tűsarkú? Eskü felakasztom magam ha meglátnék egy ilyet az utcán
2/11 anonim válasza:
Most jót nevettem..Viszont ha komolyan gondoltad,akkor felejtsd el nagyon gyorsan,ez soha nem volt és nem is lesz divat..Osztom az első véleményét.
3/11 anonim válasza:
osztom az első kettő véleményét, ez a tökéletes kombinacio, hogy konnyűvérűnek nézz ki
4/11 anonim válasza:
Érdekes a mellkidobós, pi*sakilátszós együttes nem veri ki az első 2nek. Leggingseket gyártanak utcai verzióban, alapvető egy nő ruhatárában, aki nem tudja milyen az utcai nem átlátszó leggings, az elég szánalmas lehet.
5/11 anonim válasza:
Matt fekete leggingsel és hosszú pólóval simán felvehető, nem értem mi ebben a megbotránkoztató, sokkal durvábbakat is látni.
8/11 anonim válasza:
Bravó #4 ha amiatt tartasz szánalmasnak egy embert,mert nem hord utcára leggingset,saját magadat mutatod be.😉👏🏻
9/11 anonim válasza:
#3 , már miért nézne ki ettől könnyűvérűnek? Könnyűvérűnek inkább azok néznek ki, akik olyan nadrágot hordanak, amiből a fél seggük kint van.
Kérdező, nem, nem divatos. De ha neked jól áll és jól érzed benne magad, vedd fel.. Kit érdekel a divatosság-
Ha átlátszóbb a leggings, hosszú felsővel viseld, ami takarja a feneked.
10/11 anonim válasza:
Ja és #8, nem tudom te hogy értelmezted a 4-est , ő arról magyaráz, hogy a leggingsből vannak nem átlátszóak is, amik " alapvetőek egy nő ruhatárában" ..... Szövegértés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!