Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi ez az angolszász stílus a...

Mi ez az angolszász stílus a fiúk/férfiak körében?

Figyelt kérdés

Arra gondolok hogy most 35-40 fok van és szinte mértani pontossággal térdigérő félhosszú nadrágokat hordanak, és még a strandon is ebben vagy hasonló anyagúba fürödnek!

Számomra elég vicces és értelmetlen látványt nyújtanak én is férfi vagyok próbáltam ezt a stílust is , de mikor a párommal levágattuk olyan méretüre ezeket a "rövid" nadrágaimat igazi rövidnadrágra egyszerüen ég és föld a különbség hőérzetben.

Ezek a férfiak vajon a hálószobában is dugdossák a combjukat?

Mert most úgy érzem hogy arábiába a nők dugdossák magukat, nálunk meg a férfiak...

2017. aug. 3. 13:53
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Ez is egy illemszabály fajta, túl rövid nem illik egy férfire, de túl hosszú sem, ezért van a térd/térd fölé érő nadrág! Egyébként szerintem is szarul néz ki egy ennél rövidebb. Nem nem dugdosnak semmit, de nem túl esztétikus egy szőrös férfi comb!
2017. aug. 3. 13:59
 2/10 anonim ***** válasza:
10%

Mi az, hogy nem esztétikus egy szőrös férfi comb? Akkor fordulj el... Abnormális már ez a társadalom.

Egyébként ennél már csak a hosszúnadrágban flangálók nevetségesebbek (tisztelet a kivételnek, akinek erre jó indoka van). 40 fok van.

2017. aug. 3. 16:43
 3/10 anonim ***** válasza:
Mi ez ahhoz képest ugye, hogy nyáron zokniban és cipőben büdösítik a lábukat (mert ugye attól férfi a férfi), és trikó helyett pólóban áztatják a hónaljukat. Persze, Angliában +18 fok a kánikula.
2017. aug. 3. 18:08
 4/10 anonim ***** válasza:
94%

Talán azért hordanak ilyen gatyát mert nekik ez tetszik?!

Amúgy nem mindenki olyan érzékeny a melegre mint te. Mindenkinek más a hőérzete. Van akinek a rövidebb nadrág nem is tetszik és nincs is rá szüksége mert jól elvan a térdig érö nadrágban is.

Nem kell mást a ruházata alapján megitélni és nem kell személyeskedni sem azzal, hogy biztos a hálószobában is dugdosák a combjukat. Neked miért baj ha valaki nem rakja ki a combját?

Legyél boldog a kis sortjaidal és fogad el hogy van aki tök jól birja a meleget és jól elvan térdigérő nadrágban is.

2017. aug. 3. 18:16
 5/10 anonim ***** válasza:

[link]

pedig most már inkább ez a hossz/fazon a divat

aki egy kicsit is napirenden van ilyesmit hord.

lassan a térdig érő is ciki lesz úgy mint a 3/4-es már az egy ideje(és van aki még felveszi).

én momentám örülök ezeknek a combgatyáknak...sztem sokkal jobban áll mindenkin mint a térdig lifegő, és hosszítja a lábakat.

talán annak nem ajánlott akinek nagyon nincs combja, csak egy ropi lábból áll ki.

2017. aug. 3. 19:48
 6/10 A kérdező kommentje:

1!

Szerintem 40 fokban senki sem az esztétikára gondol hanem a logikára úgy ahogy Én és nekem például nem szörös a lábam sem...

4!

Enyhe túlzás, hogy nem mindenki olyan érzékeny a melegre mint Én , inkább fogalmazzunk úgy hogy rajtam kívül senki sem érzékeny a melegre! Mivel ahogy írtam is szinte minden fiún kivétel nélkül mértani pontossággal térdig érőt látok!

Mondon Én kipróbáltam ezt is de piszkosúl izzadt a fenekem és a combon , de amióta fenékig érőket viselek ég és föld a különbség, szellőzik és hűt.

És ahogyan a 3-as írta Én is úgy látom nem a meleg a fő motiváló dolog az ésszerűségre hanem ez a buta felfogás miszerint attól férfi valaki ha cipőben zoknival és angolszász stílusban öltözködik MAGYAR létére olyan országba ahol már lassan mediterrán éghajlat van!!!

5!

Jó a linked csak ezt a rövidnadrágot az utcára tudnám elképzelni és nem a vizbe mert így úgy néz ki hogy ruhában fürduk ez a szerecsétlen!

Ha meg hosszítja valami a combot az a fecske fürdőnadrág aminek az anyaga is elasztikus a könnyű mozgást is elősegíti és a száradást is de ezek pont egyiket sem!

Amikor látom a strandon hogy a nők logikusan vannak felöltözve és van egy pár fiú ilyen "nagykabátba" graszál mindég elkap a röhögőgörcs...

2017. aug. 4. 07:02
 7/10 anonim ***** válasza:

Ne magadhoz viszonyíts. Lehet, hogy te nem bírod a meleget de attól még másnak nem okoz olyan nagy problémát. Pl a párom is tökéletesen jól elvan a térd felett egy kicsivel végződő cargo nadrágjában. Vékony pamut anyagút hord így nem rohad bele.

Nem kell más öltözetén kiakadni. Ugyan így kilehetne akadni a te pitcsa gatyádon is. Akkor meg menne a hiszti és a linkelgetés, hogy bezzeg a lányok....

2017. aug. 4. 09:08
 8/10 A kérdező kommentje:

7-es vagy odvas ha nem tévedek ,ha igen akkor bocs.

Miért egyesszámban fogalmazol? Nem másnak hanem másoknak!

Mivel szinte nem is látok "rövidnadrágba"' fiúkat csak már lehet így írni egyenruhában,kicsit érdekes,hogy csak Engem zavar a meleg...?

Kilehetne akadni az Én pitcsagatyámon is valóban,de 40 fokban nem is Tudom kinek van több esze hogy melyik hosszúságot választja hamár az öltözködésnél tartunk.

És menne igen hogy bezzeg a lányok,de pozitív indokkal mert azt kell hogy mondjam nekik ezen a téren igazuk van mert logikusan öltözködnek,és nem irigykedem rájuk mert Én ellentétben a többi gyáva "férfival" szemben úgy öltözködök mint a lányok,logikusan! Most akkor velem van a baj??

És ettől még "férfi" maradok...

2017. aug. 4. 14:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Csak azt a fecskét, csak azt ne említetted volna...Amiből minden kilóg, hogy semmi titok ne maradjon.
2017. aug. 4. 16:46
 10/10 A kérdező kommentje:

Igen kilóg ha rossz a méretezés!

Arról Én meg igazán nem tehetek hogy valaki igénytelen ezen a téren mert a vizilabdásoknál és az úszóknál sem lóg ki gondolom semmi.

2017. aug. 7. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!