Szerintetek, melyik alsónemű praktikusabb egy nagyobb pénisszel rendelkező egyénnek? Boxeralsó vagy fecske.
Figyelt kérdés
aki butaságot szeretne hozzá fűzni, az légyszi ne írjon2017. aug. 3. 00:29
1/7 anonim válasza:
Én inkább egy nyelvtankönyvet javasolnék..
2/7 anonim válasza:
Teljesen mindegy,MELYIKet választod,a lényeg hogy kényelmes legyen,viszont én alkalomra,boxert vennék fel.Ha mackós nagydarab vagy akkor bőt,ha vékony,sovány,vagy izmos akkor feszülőset.Én amúgy akarmennyire aszexuális a nők számára,mindig fecskébe járok,de ha tudom hogy olyan helyzetbe kerülök hogy láthatja váltok boxerre,ha pedig a véletlen szüli az eseményeket,és fecske van rajtam,hát istenem:p
3/7 A kérdező kommentje:
első válaszoló, ez tényleg egz nagyszerű ötlet, én a helzesírás könyvet tanulmányoznám, te pedig az olvasást.
2017. aug. 3. 20:44
4/7 anonim válasza:
Melyikben tudod úgy eltenni, hogy kényelmes legyen? Vagy alkalomra kellene, hogy jobban elrejtse/kiemelje?
5/7 anonim válasza:
Milyen idős vagy? és milyen nagyságról van szó amit el kell helyzni?
7/7 anonim válasza:
Hasonló a ,,problémám" nekem is :D én nagy péniszhez inkább a rendes pamut fecskét hordom. Nem a tágulós anyagút, mert abban nem fér el. A boxer pedig. Hagyjuk... hohy folyton kiesik oldalt, kilóg a makk és egyebek. Én ilyet hordok, ebben nagyon jól elfér, nem esik ki, viszont tart!
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!