Miért nem tetszik a menyasszonyomnak, hogy ilyen öltönyben szeretnék az esküvőn feszíteni?
2010. máj. 23. 10:49
1/20 anonim válasza:
mert a menyasszonyod olyan férfi akinek van izlése
3/20 anonim válasza:
Elég trógeres :D Nem esztétikus, főleg ha ilyen pipaszár lábaid is vannak :D Egy esküvőn törekedjünk azért arra, hogy elegánsak legyünk, persze, ha a menyasszony is extrémebb akkor lehetne ilyen összeállítás, de ha nem is tetszik neki és ő sem extrémebben fog kinézni nem igazán passzol össze a 2 ruha.
4/20 anonim válasza:
igaza van az elöttem szólónak: trógeres! bocs de én sem örülnék neki ha ilyenben akarna elvenni valaki :S
5/20 anonim válasza:
nem a ruha teszi az embert,de éna nayg kérdésre nemet mondanék röhögve ha igy várnál az oltár előtt...
6/20 anonim válasza:
Borzalom. Remélem te sem gondoltad komolyan.
7/20 anonim válasza:
Pontozzatok le, de nekem tetszik. Ha lesz esküvőm, én ilyen vicces-extrémet szeretnék, amibe egy ilyen vőlegény öltöny simán belefér. :)
8/20 anonim válasza:
1.-n jót röhögtem. Persze, mert a menyasszonyod egy olyan férfi... XD
Nehogy felvedd! Hacsak nem valami vígjáték-horror esküvőtök lesz!
Ja bocs az öltönyt kell nézni? Az jó!!!
9/20 anonim válasza:
sztem eltévesztetted a kategóriát!egyéb kérdések-humor!!!
10/20 anonim válasza:
13:23-as vagyok. Nem hiszem el, hogy tényleg van olyan aki lepontoz, csak azért, mert nekem ez tetszik. További jó szórakozást. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!