Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Sissi crown láthatatlan push...

Sissi crown láthatatlan push up melltartóról vélemények?

Figyelt kérdés

már nagyon régóta szemeztem vele és tegnap meg is rendeltem nem bírtam ki...de nekem túl szépnek tűnik hogy igaz legyen úgy érzem nem lesz olyan jó mint ahogy a videókban van

véleményekre lennék kíváncsi

2017. júl. 31. 07:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Milyen az? Képet és videót mutass már róla légyszíves.
2017. júl. 31. 07:53
 2/9 A kérdező kommentje:

beírod googleba "láthatatlan push up melltartó" és már ki is dobja

nem tudok linket küldeni

2017. júl. 31. 17:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Megérkezett azóta a melltartó? Milyen? Én is nézegetem már egy ideje, de sehol semmi vélemény eddig róla. Megköszönöm, ha esetleg megírod a tapasztalatodat! :)
2017. aug. 4. 21:06
 4/9 A kérdező kommentje:

megérkezett! egy rakás sz..

legalább is nekem nem jött be mert D-s a méretem és konkrétan nem bírja el a mellemet nem tudom összehúzni lefittyenik róla...talán akinek kisebb a melle annak lehet hogy beválik de én senkinek se ajánlom az biztos...nagyot csalódtam :(

2017. aug. 5. 22:31
 5/9 A kérdező kommentje:
de szerintem senkinek se válik be egyébként mert nemrég még 10 ezer ftért lehetett rendelni most érdekes módon csak 3ezer...becsapják az embereket
2017. aug. 5. 22:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Köszi, hogy megírtad a véleményed. Ezek szerint átverés az egész. Kár érte. :(
2017. aug. 14. 13:51
 7/9 anonim válasza:
Én C/D-s méretet rendeltem és nekem bevált:)
2017. aug. 16. 17:18
 8/9 A kérdező kommentje:

nagyon szívesen. hát igen sajnos :(

neked bevállt? szerencsés vagy akkor. szerintem mindenkinél más

de a legtöbb embernek úgy vettem észre csalódást okozott

2017. aug. 17. 08:43
 9/9 anonim válasza:

Üdv!

Nekem is D kosaras a méretem. Nehéz felhelyezni rendesen, próbálkozz sokat. Szép dekoltázsról és hosszú sétákról ne álmodj, de ha egy kivágott hátú ruhát/felsőt szeretnél felvenni, vagy ujjatlant ahhoz megfelel, viszont csak rövid időre. Buliba, táncolni mozogni benne nem lehet, elveszíti hamar a tartását.

2018. máj. 10. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!