Mennyire ciki egy 15 évesnek polóban és boxerben kimenni a kapuba beengedi valaki akar átmenni a szomszédba átvinni valamit?
Figyelt kérdés
2017. júl. 28. 14:30
2/5 anonim válasza:
Vegyél fel egy rövidnadrágot, és nem ciki.
4/5 anonim válasza:
Szerintem igénytelenség. És ez nem függ az életkortól. Én 34 évesen se szoktam alsógatyában kimenni a kapuhoz, ha csenget valaki. Akármilyen meleg van és ha még a lakásban így is flangálok, ha valaki csenget, megtisztelem annyival, hogy magamra kapok valamit.
5/5 anonim válasza:
a kapuban igen, de a szomszédnál azért már nem, ám ha egy jó csajnak viszel át valamit akkor miért ne, legalább lát valami árdekeset
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!