Hagyományos "fecske", tapadós hosszabb szárú, vagy az úszóshort viselete a preferált strandon?
A hagyományos speedo-t használom, de lassan egyedül vagyok vele...
30 F
Nekem is a fecske jön be, csak azt hordok. És szintén speedo, annak kényelmes nekem a szabása. Szeretem ha nagy felületen ér a nap, a levegő, a víz és nem akadályoz úszáskor.
Még valami: a lányokon szeretem, ha alig van rajtuk valami, madzagos bikini, de a egy szál tangát felső nélkül szeretem a legjobban. Ha a lányoktól azt várjuk hogy vetkőzzenek, akkor mi férfiak sem adhatjuk alább.
Tulajdonképpen egyetértek! :)
Mancs ment!
Én is lassan úgy érzem, hogy egyedül vagyok, és "papának" tartanak, csak mert nem követem az esztelen divatot, amely szerint térdig érő, bő lebernyegekben, három rétegű hatalmas gatyákban "kellene" divatozni.
Az úszáshoz a legjobb a speedo, minél kisebb felületen takarja a testet. A napozáshoz is az a legjobb, mivel éri a levegő és a nap a testem, valamint mert hamar megszárad.
Tavaly olyan jó volt szeptember közepén Krétán! Az iskolaszezon miatt 40-es, 50-es korosztály volt döntő többségben a strandokon, és szinte minden férfin speedo volt, nem voltunk végre kisebbségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!