Lányok! Szeretitek a kitüntetéseket hordó pasikat?
Figyelt kérdés
Nekem van mai magyar tábornoki egyenruhám és pár kitüntetésem hozzá. Nektek jobban bejönnek az egyenruhás izmosabb csávók, mint a mai vagány 2 dekás srácok? Én az elöbbi vagyok és sok rendőr is meg katona is tisztelegnek nekem ha elöttük megyek el. Ti mit gondoltok?2017. júl. 27. 00:08
11/18 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces vagy és egy névtelen idióta. Megmondtam, hogy nem foglalkozom a névtelenekkel, mert általában csak azért jöttök fel, hogy tönkre tegyétek az ember napját. Van kivétel, de annyi gerincetek sincsen, hogy névvel írjatok ki bármit is. Én nem vagyok isten és te sem vagy az. De már mondtam, ha háború lesz te nem fogsz harcolni, mert egy gyáva ember vagy. Te csak ezzel töltöd az idődet, hogy olyanokba kötsz bele, akik már letettek valamit az asztalara. Én példáúl tábornok lettem. Mindenki megmondta, hogy sosem leszek az, erre tessék most jelenleg dandártábornok vagyok. Ha meg munka után jövök haza ami kb este 21:00 után van, nem fogok át öltözni, mert most színházba megyek. Rajtam van az egyenruha eszem egy pár falatot aztán elindulok egyedül vagy barátnővel vagy a kollegáimmal akik szintén abba jönnek. Ha nekem mondod, hogy feltünési viszketegségem van, akkor nekik is azt mondod és egy kis részük magasabb beosztásban van nálam. Szóval le szóltál egy altábornagyot is, aki nem érdemli meg a rossz szót. Ő nála szerényebb embert nem ismerek, ő még a takarítóval is úgy beszél, mint a feleteseivel. Most már viszont nem reagálok a válaszaidra és majd akkor köss belém, ha valamit felmutattál! 42/F
2017. júl. 27. 17:27
12/18 anonim válasza:
Nem ismersz egyáltalán,lehet sokkal többet mutattam már fel az Én területemen,mint te a tiéden.Nagyon igényes ember lehetsz,ha arra sem veszed a fáradtságot,hogy megfürödj mielőtt emberek közé mész..Amúgy meg nem értem a kérdést,hiszen többször is hangsúlyozod a barátnő szót,ha van párod minek kérdezgetsz ilyeneket?!De ha nem bírod a kritikát,akkor ne írj ide kérdéseket.🤙🏻🤙🏻
13/18 anonim válasza:
Fincsi lehet, ha egy átmelózott nap után arra sem vagy képes, hogy színház előtt lefürödj, és megtiszteld a barátnődet azzal, hogy tiszta ruhát húzz.
Nem vitatom, hogy sok mindent elérhettél a munkádban, de ezzel kérkedni elèg béna dolog. Pont olyan, mint amikor valaki a kis méretét drága autóval és pitbullal kompenzálja.
Nem kell mindenkinek látni, hogy mekkora király vagy, épp elég, ha te tudod.
14/18 A kérdező kommentje:
Nagyon sok fizkai munkát végez egy tábornok. Napi 12 órát ülök egy légkondival felszerelt irodában és minden 3. Másodpercben valamelyik beosztottam piszkál, hogy ez az őrmester nem hajlandó felvenni a koszos egyenruhát. Én agyi munkát végzek 98%-ban, felmérést csinálok az egységemről. A külföldi missziókban én szoktam elkészíteni a tervet egy falu visszafoglalásához. Inget tudok cserélni, de azt sem mindig érekrá. Az estém se szokott nyugodt lenni, mert az agyatlanok hajnali 2 kor hívnak fel. Az inget nyílván lecserélem, de a zakót most nem fogom azért lecserélni, mert színházba megyek. Amúgy igényes ember vagyok. Régen én is megvetettem ha valaki nem öltözik át, de rá jöttem, hogy felesleges, hiszen csak egy inget kell lecserélni a zakómat nem. Ha jártasabbak lennétek a főtiszti életben tudnátok, hogy nem 2-3 ingem van hanem 6-7 és egyet mindig magammal viszek bárhova megyek. Lehet, hogy te sokat tettél le a te szakmádban, de ez nem azt jelenti, hogy ki kell engem oktatni a munkámról. Mindenki azt hiszi, hogy tábornok aztán semmi dolga nincsen, de van. A 12 órás munka mellett 2 gyerekes apa vagyok, jelenleg házas. ( a barátnős dolog 17 évvel ezelött volt fiatal százados ként) Minden nap foglalkoznom kell a gyerekeimmel a feleségemmel és edzenem is kell, mert félévente van szűrés és aki alkalmatlannak minősül elbocsátják. Nekem nem hiányzik, hogy elbocsássanak innen. Ezzel foglalkoztam egész életemben. Nem kívánok mással foglalkozni, de lassan nekem is leáldoz az időm, mert 42 évesen már felkell készülnöm arra, hogy nem leszek a régi önmagam. Amúgy további sikeres múnkát kívánok a szakmádban. Ha lesz időd írd le, mert kíváncsivá tettél. További szép estét és megyek moziba a feleségemmel tiszta ingben :D 42/F
2017. júl. 27. 21:06
15/18 anonim válasza:
"Nem 1-2 ingem van hanem 6-7"Azta micsoda kollekció🤣🤣
16/18 A kérdező kommentje:
Ez a társaságira vonatkozik. Van még ünnepiből is 6-7. Szerintem 12-14db ing az nem kevés és ez csak az egyenruhára vonatkozik. Van még rendes ingem is 4db lila 5db fehér, 4db kék. Szerintem ez már eléggé nagy kollekció.
2017. júl. 28. 13:18
17/18 anonim válasza:
"Van kivétel, de annyi gerincetek sincsen, hogy névvel írjatok ki bármit is."
Mint pl. te.
Amúgy okosabb leszel, ha kint van egy "Cicababa" vagy "XYZ123" nick?
18/18 A kérdező kommentje:
Eléggé lemaradtál. Én eddig névvel írtam ki mindent, csak beleuntam abba, hogy a másik kérdéseimet és válaszaimat fordítják ellenem a trollok. Szóval leszállhatsz rólam.
2017. júl. 28. 23:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!