Keresek egy felsőt! Valaki ráismer a leírás alapján? (Többi lent)
Keresek egy felsőt amit láttam már fehérbe és a mostanában nagyon divatos babarózsaszínben. A fazonja: Vállratolható-vállkivágott és ilyen nagy,hosszú fodor van rajta. Akin láttam egyik lány azt mondta h a bershkában vette a másik meg h nem emlékszik...bár szerintem csak nem akarta elmondani,le akart rázni.A bershkában nem találtam de az is eszembe jutott hogy lehet tavalyi divat bár nem hiszem mert ez a fazon most jött divatba. Ami még fontos: Nem haspóló. Full a derékra,testre simul mint egy cicagatya de elméletileg normális a mérete.
Ha valaki ráismer,esetleg van hasonló pólója elmondaná nekem hogy kb.mikor és hol vette?
Nagyon szépen köszönök minden értelmes választ és segítséget!
Kedves #3. Ezeket én is néztem. Nekem olyan kéne mint a bordó csak amit én keresek elöl nincsen az a kis v kivágás és ha oldalra lapozol látszik h haspóló. Egész du a netet túrtam. De én is ezt találtam csak. Remétem h itt valaki tud segíteni.
De ezt is nagyon köszönöm.💜
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!