Az M-es vagy az L-es méretű tunikát válasszam?
Sziasztok! Szeretnék rendelni tunikát, konkrétan ezt:
Nem tudom eldönteni, hogy M-es vagy L-es méret legyen.
92-es mellbőséggel és 78-as derékkal rendelkezem. (Igen, tudom, nem vagyok vékony. :c)
Mint látjátok, az M-esnek tökéletes a mellmérete, míg lehet, hogy derékban az L-es lenne a megfelelő. Beleférek az M-esbe, az tény, de nem tudom, nem tapadna-e túlságosan rám.
Nektek mi a meglátásokat, melyiket vegyem? :)
Elvileg ez egy miniruha. A kép alapján nehéz elhinnem, hogy 100% pamut, mert sztreccsesnek hat.
Én a nagyobbat venném a helyedben. Nem derül ki, mekkora a hasad, hátsód, a ruha alsó fodrai miatt ez elég lényeges, az nem néz ki jól, ha ráfeszül (főleg hogy a fodros alsórészek általában nem gumírozottak). Másrészt ha nagy a melled és nagyon ráfeszül az anyag azon a részen, a macskás kép hát hogy úgy mondjam, deformáltnak fog kinézni.
Ez számomra pont egy olyan modell, amit meg kéne próbálni, mert lehet nagyon vagány felvéve, meg nagyon béna is.
Nagyon szépen köszönöm. :)
Igen, miniruha, tényleg, bár annak elég rövid.
(Láttam már élőben ugyanezt a szabást más mintával.)
Én tuti leggingssel fogom hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!