Egy fiú felhúzhat női Kapri leggingset biciklizéshez?
Ha jól áll, simán hordhatod. :)
Nekem is női fitness leggingseim vannak, amit futáshoz, meg biciklizéshez hordok. Ezek fényes-fekete spandex hosszú leggingsek, és tökéletesen kényelmesek, egyáltalán nem zavaró hogy az ülepe kisebb, mivel nagyon sztreccses az anyaga, így tökéletesen idomul a szerszámhoz is.
Amúgy azért hordok nőit, mert itt nálunk nincs sportbolt, csak tesco, és ott nem árulnak férfi futógatyát, csak nőit. Nekem bevált.
Pamutosat ne vegyél, mert amikor megizzadsz az nagyon látszik, és olyankor kényelmetlenné is válik, amikor rád tapad. Ami nekem is van spandex leggings ilyen szempontból sokkal kényelmesebb, mert vizesen is tökéletesen követi az alakot a nyúlós anyag, így nem válik kényelmetlenné. :) Meg sokkal gyorsabban is szárad, és sokkal jobban is néznek ki ezek a fényesebb cuccok sportoláshoz, mint a matt fekete pamut leggingsek. :)
Miért ne vehetnéd fel?
Azt hordasz amit csak akarsz. Nincs senkinek semmi köze hozzá.
Nem értelek titeket 1 és 2 Válaszoló. Miért kell egyből itélkezni. Amit a 2 írt az nagyon beteg.
Ha neki ez kényelmes akkor ezt hordja. Nem kell ezen problémázni.
Halász Renáta2-Matika-MizseiErika te meg nyugodjál le. Nem kell itt sértetten picsognod. Eddig nem láttam a kérdést, tudod én nem lógok nonstop a gyakorin.
8-as! Ezek nem a sérelmeim hanem csupán példáloztam,hogy a nők is felveszik a férfiak ruháit,tehát nem kéne itt fröcsögni a kérdező ötletére!
10-es! És akkor mi van ha átlátszó??
Én is férfi Vagyok és az én bringás nadrágom is áttetsző mivel nyári és ezért vékony,de mivel van alatta alsónemű így nem gond csak a te fajtádnak...
De ha mégis, akkor gondolom van más látni való is.
12! Te is olyan tévedésben vagy a nyúllós ruhákkal mint akik elitélik a skinny farmert viselőket mert egyátalán nem szükséges az üllep, mivel NYÚLLIK az anyag és csak csupán tart nem szorít ami a sportnál lényeges,hogy ne himbilinbizzen semmi. És amíg sportolsz addig kibírod ha esetleg szorosabb lenne.
Néha a női ruhák tényleg kényelmesebbek mint némelyik férfi,gondolok itt a farmerekre amik jobban nyúllanak mint a férfi gatyák.
Vedd fel, de valami hasonló színű rövidnadrág legyen azért rajta.
Ha ez megnyugtat részemről otthon csak leggings, utazni helyben leggings+rövidnadrág. Melóban leggings + fölé feláldozható egyéb nadrág :D
Távolabb mondjuk szomszédos falu/város, futónadrág.
Ilyen és erre már nem húzok rövidnadrágot, vagy a dzseki lóg rá vagy a pulóver. Nem érdekel ki hogy szörnyülködik elmaradott agyával, aki esetleg kérdezősködik a válasz az, hogy örökké futok így mindig kell a futónadrág :D
Szeretem és egészségügyileg is előnyös ahogy ezek a cuccok simulnak :)
Ja, és normál hetero beállítottságú 30as pasi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!