Van egy teljesen egyszerű felsőm. Szeretném valamivel díszíteni, mit javasolnátok?
Batikolás! Én pont tegnap batikoltam be egy felsőm piros-zöldre, gyönyörű lett. Ha nem tudnád pontosan miről is van szó: [link]
Ha beírod a youtube-ra, hogy tie dye, akkor egy csomó hasznos vidit kiad. Ha kérdésed van, írj nyugodtan privit!
Remélem, tudtam segíteni:)
Én egy fehér pólómmal azt csináltam, hogy vettem ruha festéket, a fánkról letéptem egy ágat.. a ruhát a feléig rácsavartam az ágra és a fazék tetejére raktam, így a pólónak csak a fele lett barna és olyan szépen szívódott felfele a barna szín és így nem olyan, hogy hirtelen barna aztán fehér hanem a barna egyre világosodik és fehér lesz.. Nagyon szép lett!
Akkor 1 másik fehér pólómnak kivágtam a nyak vonalát és széthúztam, megnyújtottam, így most ez a vállról leesős fazonja van (csónak nyak, ki hogy hívja) és a szélére végig felvarrtam ezüst strasszokat!
Meg egy hosszabb pólómmal csináltam meg azt, hogy levágtam az aljából olyan 3 centit és kivágtam belőle 3 db 6 centis ilyen darabkát és felvarrtam a két oldalára a 3.-at pedig a háta közepére tudod ilyen övtartónak.. Ilyen kis hernyócskák lettek belőle az alját felvarrtam és kész is a deréköves felső.. :)
Nagyon köszönöm az ötleteket!Tényleg jó dolgokat mondtatok.
Utolsó:nagyon ügyes lehetsz és kreatív,irigylem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!