Ha egy lánynak vékony a dereka de vastag a lába (tényleg az, nem csak úgy gondolja), akkor?
1.) szép, csúnya, aránytalan?
2.) és haspólót hord pl futáshoz, akkor mit gondoltok róla?
en lany vagyok,de nekem rohadtul tetszik :D
nekem tetszik ha egy lany vekonyabb derekbol,es egy icipcit szelesebb csipobol,es combbol :)
Ha izmos, akkor OK. A lábnak az a dolga, hogy vastag legyen, a sok nagy izom miatt, ami ott található.
Persze ízlés dolga, hogy kinek mely szint jön be.
De a maxig kigyúrt naturál testépítő női comb sem csúnya, még ha nekem az kicsit már túlzás is. Az, amikor nem értem, hogyan tud menni és hogy férnek el az erek a combcsont mellett, az átkozottul csúnya és sokkoló. A vékony comb is lehet szép, persze eszembe jut, hogy milyen gyenge az izomzat.
Ha jól áll neki a haspóló, miért ne hordhatná? Vagy ha nem áll neki jól, de neki valamiért az jön be? Futáshoz veszi fel, nem randira (bár lehet, hogy van, akinek a kettő néha egybeesik :)).
Szerintem szép! Minden lépésnél megfeszülő, izmos női lábak legtöbb esetben vonzzák a tekinteteket! Én legalábbis szeretem nézni, mutatós látvány! Has póló is ok! Bár attól függ, felső tested is szép formás, izmos. Akkor jó az összkép. :)
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!