Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Új ruhát el lehet adni magánsz...

Pszicho88 kérdése:

Új ruhát el lehet adni magánszemélyként boltnak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ruhát rendeltem e-bayról.

Sajnos nsgy rám és drága a visszaküldése.

El tudnám adni a ruhát magánszemélyként például egy butiknak, vagy ruha boltnak, vagy ez így nem legális?

Már meghirdettem vaterán, jófogáson, de eddig nem jelentkeztek rá, pedig áron alul adtam volna.

2017. júl. 14. 22:23
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem vennék be ruhádat se butikban, se ruhaboltban, megvan nekik az emberük, akiktől rendelik ezeket.

Max túrkálóban próbálkozhatsz, de ott sem biztos. :/ Gardrobcsere oldalt ajánlom, ha már minden remény elszállt.

2017. júl. 14. 22:28
 2/3 A kérdező kommentje:

Az az igazság, hogy ritka ruha, amit el szeretnék adni.

Kifogtam egy hosszított kategóriásat, ami L -es, de hosszúságában XXL körüli.

Egy hosszított típusú. Pólóból jó volt rám az L es, Pulcsiból már hatalmas. Ez a vásárlók megtévesztése. :(

Valaki írta, hogy Angliában ehhez a ruhához küldtek neki postai bélyeget és úgy ingyen vissza tudja küldeni. Alapból adniuk kéne ilyet mindenkinek, főleg ha ilyen megtévesztő a számozásuk és a méretük.

Köszi a segítséget. Az a gardrob milyen oldal?

2017. júl. 14. 23:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Esetleg bizományi boltban lehet próbálkozni, bár én úgy tudom, hogy akkor fizetnek csak, ha sikerül eladniuk a ruhát.
2017. júl. 15. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!