Melyiket érdemes megvenni? Esetleg akinek volt már a boltból/oldalról (ilyesmi) táskája meddig bírta?
4 évig kéne, hogy kitartson (persze, ezt nem lehet megmondani előre, tudom). Eddig Budmiljaim voltak, de nem tetszenek, ezért szeretnék valami újat majd suliba (gimi).
VANS: [link] (fekete, halvány rózsaszín vagy levendula)
Atestilusod.hu: [link] (burgundi vörös)
Szia , én is vans táskát nézegettem , azt mondják nagyon jó , viszont inkább ajánlom ezt : [link]
Igaz hogy drágább , de legalább van rajt oldalt olyan kis zseb italnak , és belül a nagyobb részének hátulján olyan kis elválasztott , hát szintén zseb :)
Én ezt vettem meg , és nagyon nagy , megfelelő a suliba :)
Nézz szét , eddig ebből 3 szín van :)
Ez a zöldes , egy szürkés és egy pink , de szerintem arról a neve nincs te stílusod oldalról ne rendelj táskát , mert annak nemhiszem , hogy olyan jó a minősége !
Én inkább a Heavy Tools-ra voksolok ;)
1. érv : sokkal több zseb van rajt
2. sokkal több jó visszajelzést hallok , látok a Heavy Tools-ról mint a Vans-ről :)
Viszont az elsőnek abban igaza van , hogy a nevenincs te stílusodos oldalról a világért ne rendelj táskát , semmi márka , semmi és lehetséges , sőt 100% hogy valami nagyon gatyi táskát kapsz ;)
Rokonságban tapasztaltam :)
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!