Melyik az a fehérnemű bolt, ami nem extrém drága és ha bemegyek, akkor békén hagynak?
Ezt én is utálom... Calzedoniaban próbáltam bikinit, a csaj mindenkeppen másikat akart rámerőltetni, mert szerinte jobban állna. Nagy melleim vannak, viszont XS méret vagyok. Alapból problémás vagyok bikini és fehérnemű vásárlásban. De ő csak a mindenhol kivágott, kb semmit se takarót akarta adni, és nem értette meg, hogy nem szeretem az olyat. Egyberészes, elegáns fürdőruhát néztem ki, meg egy zártabb bikinit. Nagy nehezen megértettem vele, hogy tisztában vagyok vele mi áll jól nekem, és el tudom dönteni azt is, melyiket akarom felpróbálni. Utána jött, és húzta ki a probafulke fuggonyét, hogy meg akarja nézni. Na eldurrant az agyam, feltöltöztem és eljöttem onnan.
Nem értem miért nem lehet hagyni, hogy én nézzem meg magamon azt a nyamvadt bikinit... Ha segítség kell, van szám, tudok szólni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!