15 leszek nemsokára.Szeptembertől középiskolába fogok járni.Szeretnék egy kicsit komolyodni és nőcisebb,divatosabb ruhákat hordani.Nem akarom egy plázalány kinézetét kelteni,de szeretnék csinos lenni.Csőfarmer,magassarkú és valami csajos sportcipő,táska (abból is az a divatosabb fajta,az a nagy válltáska).Hidegebb időkre bőrdzseki és valami csinos boka csizma esetleg.És nagyon tetszenek azok a könnyű esésű mostanában divatos sálak/kendők is.Ezek az elképzeléseim nagy vonalakban,de a felső résszel akadnak problémáim.Miket kerüljek,illetve miket helyezzek előtérbe ennek kapcsán?Előre is köszönöm a segítségeket.Szép napot.
2010. máj. 21. 12:45
1/8 anonim válasza:
szép napot neked is. szerintem amiket te leírtál, azokat hagyd meg későbbre. 15 éves vagy még csak, a ruhák amiket felsoroltál pedig egy 18-20 éves kategóriájú csajoknak állna jó. 15 évesen legyél inkább csajos. nemazt mondom h óvodás, hanem csajos. sztem sokkal jobban néznek ki a csajos lányok, mint a 15 éves, de nőiesen akarnak kinézni lányok. a magassarkút sztem ne hordjad. ha nem olyan a testfelépítésed, és eleve nemvagy olyan mint egy 18-20 éves lány akkor a magassarkútól csak nevetséges leszel, és nem nőies. nagyon sokan esnek abba a hibába h azthiszik ha felvesznek egy magassarkút megegy csőgatyát akkor ők már szupernőiesek, de az esetek nagy százalékában inkább viccesek lesznek.
én azt javaslom, alakítsd ki a saját stílusod, kísérletezz, és amiben a legjobban érzed magad, azt hordjad,.
2010. máj. 21. 12:52
2/8 anonim válasza:
Milyen az alakod ? magasságod ? ezek alapján talán többet tudnánk mondani
2010. máj. 21. 12:58
3/8 anonim válasza:
nemigaz, hogy a 18 éveseknek állnak jól :D
én ilyen ruhákat hordnak és lehethogy ezmiatt, de senki nem tippel meg 15 évesenk. a minimum, amit mondanak, az a 18
:) igenis jól állhatnak az ilyen ruhák annak, akinek jó az alakja:)
2010. máj. 21. 13:02
4/8 anonim válasza:
szerintem jó lenne, jó ruhák, amiket leírtál felsőnek pedig egy fekete szürke vagy fehér atléta mindig jól jön, mindenhez jól megy:D a magassarkú attól függ, milyen testalkatod van és csak akkor vedd fel, ha már tudsz benne járni, otthon gyakorold 16 l
2010. máj. 21. 14:16
5/8 A kérdező kommentje:
171 cm magas vagyok és 53 kg.
2010. máj. 21. 14:44
6/8 anonim válasza:
..
2010. máj. 21. 15:07
7/8 anonim válasza:
Középsuliba le szarják, hogy milyen ruhában vagy, az a lényeg, hogy szép legyél.
2010. máj. 22. 11:15
8/8 anonim válasza:
Szerintem meg mint egy hiéna széttépik, ha nem olyan ruhába van, mint amilyenbe kellene. Figyelj bemész a New Yorkerbe, Bershkába, H&M-be és olyan pólókat vegyél.. Divatos legyen és érezd magad jól benne! Ennyi. Sokan lesznek akik csak arra mennek, hogy milyen márkájú a ruhád, velem is eljátszották de én csak azért is bevágtam, hogy kínai mér tetszik kell a cím?! Mert én mindig is lázadó voltam amikor jól tudtam, hogy a C&A-ba vettem, de le se szartam.. Az olyanokkal nem is szabad barátkozni akik ruhára mennek..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!