Citromsárga trench coat, mivel viseljem?
Figyelt kérdés
Hirtelen felindulásból megvettem, aztán rájöttem, hogy talán nem a legjobb ötlet volt... feltűnő darab, mivel illik felvenni, vagy inkább mi az, amivel semmiképpen ne? A sötétkék farmer oké hozzá? Cipőt milyen színűt, csak fekete?2017. júl. 9. 23:34
1/3 anonim válasza:
Szerintem nadragnak es polonak a kek, fekete es feher, ami a legjobban megy hozza. Ciponek szerintem ha feketek a gombjai, akkor fekete, ha kicsit pasztellesebb sarga, akkor a barna se lehet rossz, de allj be a tukor ele, aztan latni fogod, ha nagyon elut, meg ugyis az a fontos, hogy neked tetsszen, szoval ha szerinted jol nez ki barna cipovel, akkor tokmindegy, mas mit gondol.
2/3 anonim válasza:
Szerintem fehér nadrág is jól néz ki vele. Szóval vagy fehér, vagy fekete nadrággal vedd fel. Ha van citromsárga cipőd az is jól nézhet ki, de csak akkor ha merész vagy.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2017. júl. 11. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!