Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet ilyen ingeket venni...

Drake13 kérdése:

Hol lehet ilyen ingeket venni a plázákban?

Figyelt kérdés
Jó ideje szeretnék mandzsetta gombokat viselni, de nincs ehhez megfelelő ingem. (Ugyanis ha jól tudom nem mindegyik jó erre a célra) Nagyobb budapesti plázákban hol találhatok és milyen árkategóriában ilyeneket? (Aréna,Westend főként)

2017. júl. 8. 22:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Mandzsettás ingnek hívják, keress rá.
2017. júl. 8. 22:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a megnevezést, de inkább üzletekre vagyok kíváncsi.
2017. júl. 8. 23:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! én régebben a tescoban vettem, mert volt egy szezon amikor árulták. A marks%spencerben is voltak, csak ugye az bezárt. Habár a mangooutleten is lehet találni, szerintem az anyaguk nem olyan jó. Lehet még a brit ingkészítő T.M. Lewinnél is, elég drága, de vannak akciók, amikor jobban megéri vásárolni, pl. most is van 4 ing 140€-ért. Rengeteg a választási lehetőség, de tapasztalatom nincs, így más fórumokon nézhetsz utána. Olcsóbban tudsz rendelni az ebayről is ilyen ingeket, van ismerősöm aki onnan rendel dupla mandzsettás ingeket, de én még nem mertem onnan rendelni. Vaterán egyszer találtam, de sajnos nem jó méretet találtam, ezért nem lett túl jó eredménye:D
2017. aug. 26. 00:54
 4/4 anonim ***** válasza:
De most néztem, hogy a t.m. lewin webshopban 25 euró körül is vannak clearance-ban dupla mandzsettás ingek;) szerintem rendelj onnan, még a végén én is fogok. Ha rendelek, elküldöm a tapasztalataimat.
2017. aug. 26. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!