Az iskolátokban mit kell/kellett hordani a fiúknak tesiórán?
Figyelt kérdés
2010. máj. 20. 21:25
1/13 anonim válasza:
Rövidnaci vagy melegítő.Fehér póló,ősszel/télen esetleg pulcsi,tornacipő,teremcipő.
2/13 anonim válasza:
fekete v. (sötét)kék gatya+ fehér polo vagy a sulink tesis poloja
3/13 anonim válasza:
Általános iskolában fekete vagy szürke rövidnadrág fehér pólóval és tornacipő.
Középiskolában nem kötötték ki. Melegítő/rövidnadrág, edzőcipő/teremciő, póló, mindegy volt. A többség a többféle színű iskolai egyenpólókat vette fel.
5/13 anonim válasza:
Amiben jólérzi magát. Felülre kötelező volt a világos pamutpóló, a 'susinacit' viszont tilos volt.
6/13 anonim válasza:
Tornacipő + rövidnadrág/melegítőgatya (vmi sötétszínben) + Sulink tesi pólója + fehér zokni
7/13 anonim válasza:
Az iskolánkban alig van fiú, összevissz 2 fiú osztálytársam van. :D Nekik semmi különös nincs előirva, ugyanis mi lányok is csak pólót viszünk váltani(aki kényesebb pl én XD), vagy simán utcai cuccban állunk be, vagy be se állunk :D
Nem követendő példa, szerintem gáz de mindegy(nem az a gáz, hogy nincs tornacucc :D).
17L
8/13 A kérdező kommentje:
Nálunk meg van szabva miben lehetünk.És van bűntetés is,hogy ha nem azt hozod el,amiben tornázni kell. (atléta,tornanadrág.)
Valahol meg tudom érteni, kell valamilyen fegyelemhez tartani megunkat.
2010. máj. 21. 15:12
9/13 anonim válasza:
egy rövid/hosszú gatya. meg egy póló. szerintem oltári nagy baromság h fehér póló:O de télleg...nekünk is azt mondták de én sose voltam még fehér pólóba tesiórán. azon az izzadság meg a kosz is sokkal jobban meglátszik.szval hülyeség az egész-.-""
10/13 anonim válasza:
Amit húz...Van akin farmer van,mert abba jött suliba és nem volt kedve átöltözni ill. nincs tesicucca.Van aki átöltözik vagy áthúzza a naciját leveti a pulcsiját és utcai cipőbe meg sulis pólóba focizik.Ez így megy heti 2x a tesiórán,mivel csak hetedikes vagyok.13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!