A Tisza cipő az ciki?
Figyelt kérdés
cipőt akarok venni átfutottam mindenfélén de a tiszánál leragadok viszont azt hallottam egyszer h az gáz...szerintetek?2008. okt. 17. 15:46
11/20 anonim válasza:
Ja én voltam az előzö is:)
Nem megy szét hamar a Tisz cipöö.
tesomé is már megvan vagy féléve vagy több és még semmi baja.:)
12/20 anonim válasza:
1 éves tépőzáras zöld-fehér Tisza csíkkal teljesen jól bírja. egyáltalán nem látszik rajta, hogy 1 éves, és a hét minden napján hordom. nagyon szeretem ezt a cipőt!!
13/20 anonim válasza:
Minden időben, tiszacipőben. ;) A világ legjobb cipője véleményem szerint. :)
14/20 anonim válasza:
A tisza egyáltalán nem gáz, sőt egyre divatosabb. Ha van rá pénzed akkor megéri megvenni,mert nekem már 1,5 éve meg van a mostani és még mindig rohadt jó állapotban van.Garantálhatom neked,hogy azért fogod előbb eldobni, mert kinőtted és NEM azért, mert tönkrement :)
Szóval nyugodtan vegyél egy tiszát.
15/20 anonim válasza:
Csatlakozom, nekem is van, és imádom :)
16/20 anonim válasza:
Tényleg nagyon-nagyon erősek, bátyám Tiszájának semmi baja nincs (azon kívül, hogy elstrapálódott a bélés), és már négy éve hordja.
17/20 anonim válasza:
a tisza cipő gááz?:D miért lenne gááz, a legjobb dolog ami történhet veled
18/20 anonim válasza:
Nekem még soha nem volt Tisza cipőm, de sztem nyáron beruházok egyre mert nagyon tetszenek és szinte csak jókat hallok róluk. Sztem szépen visszafogottak nem hivalkodóak hanem elegánsan divatosak miközben a hagyományokat is ápolják. Nekem pont az ilyen visszafogott cipők jönnek be. Úgyhogy a kérdésre válaszolva sztem nem gázak.
19/20 anonim válasza:
Legények!
Van nekünk Tisza sportcipő, nyugati márkát hordja csak a nyugati rappelő! :D:D
20/20 anonim válasza:
Imádni való és őrült tartós cipellők! Figyi ha a Belgának nem ciki, neked miért lenne az. A Tisza egy kult darab!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!