Még kellene szerintetek vegyek ruhát magamnak?
Figyelt kérdés
Most szünidő van ugyan, de amikor egyetem van annyi ruhám van,hogy a heti 5 napból mind az 5 napon más ruhakombinációt tudok felvenni, viszont hétvégén kimosom őket és másik héten ugyanazokat hordom megint. Kellene még vegyek vagy elég lenne ennyi?2017. júl. 6. 13:10
2/3 anonim válasza:
Ahogy gondolod. De én beszereznék pár új felsőt már azzal rengeteget tudsz variálni, turiban nem is olyan drágák.
Van egy ismerősöm aki minden nap egy bizonyos szettben van, na azt egy picit furcsának tartom.
3/3 anonim válasza:
Egyszerűbb felsőket sima üzletben is lehet kapni ezres alatt, nem kell feltétlen turizni. Abból azért nem árt ha nem csak 5 van. Nadrágból/szoknyából szerintem nem kell minden napra másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!