Bikini alsó helyett rövidnadrág?
Nekem van bugyis és rövidnadrágos bikinim is :) én úgy szoktam csinálni, ha kijövök a vízből felveszem a rövidnadrágot(ez olyan fajta ami alá célszerű bugyit felvenni). Vízben senki se azt fogja nézni mid van :) ha pedig kint szégyenlős vagy , akkor felveszed a nadrágot rá.
Röviden, 3 részes fürdőrucit vegyél, én azt ajánlom.
A vízbe a bikini alsót vegye fel? De ha a haverok felkapják a vízben és eldobják, akkor látszódhat a bikini. Vagy ha kézen áll a vízben. :D
De amúgy jó ötlet, kintre rövidet venni. De vízbe is lehet rövidet, ha úgy jobban szereti.
Én is úgy csináltam eleinte, hogy felkaptam a bugyira a nadrágot, amikor a parton voltam. Aztán egy idő után már nem érdekelt... Kövér, striás, sebes, szőrtüszőgyulladásos, narancsbőrös, löttyedt vagyok. Ennél rosszabb csak nem lehetsz.
20/L
Én meg shortba vagyok azt probléma megoldva. Nem fogom fel le veszekedni mikor tele vannak a boltok ilyenekkel akárhil lehet kapni. Ha annyira ördögtöl való lenne ez a dolog nem gyártanának shortos fürdögatyát nöknek. Nyugottan vegyél fel.
Ha úgy jobban érzed magad akkor csak nyugodtan, de valószínűleg semmi okod szégyenlősködni.
Sportbolban lehet kapni vizisportokhoz való boardshortokat, azok cukik és hamar száradnak. De szörfnadrágot is választhatsz. Vagy kaphatóak szoknyás fürdőruhák is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!